Neurorevalidatie

Neurorevalidatie

In onze praktijk is Tim Peeters gespecialiseerd in Neurorevalidatie.

Aandoeningen op neurologisch gebied zijn erg complex. Vaak zijn denken en doen verstoord, met als gevolg problemen op het gebied van bewegen, communicatie, eten en drinken, wonen, werken en relaties. Voorbeelden van neurologische aandoeningen zijn een CVA (beroerte) of MS. Neurorevalidatie richt zich op het zo goed mogelijk leren functioneren na Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het is een leerproces, waarbij we samen uw mogelijkheden doorlopen met therapie of aanpassingen Doelen bij neurorevalidatie

  • Met neurorevalidatie leert u opnieuw functies en vaardigheden aan. Dit geldt bij ziektebeelden waar vooruitgang geboekt kan worden, zoals een beroerte.
  • Het behouden van functies, vaardigheden, kracht en conditie bij aandoeningen waarbij herstel niet mogelijk is. Dit geldt bij progressieve ziektebeelden als de ziekte van Parkinson en dementie.
  • U leert de geleerde functies en vaardigheden toepassen en omgaan met hulpmiddelen. Het voorkomen van complicaties. Het revalidatieproces wordt gehinderd en de kwaliteit van leven vermindert als complicaties optreden.

De Behandeling kan zowel in onze praktijk als thuis plaatsvinden.

FYSIO FIT WIJCHEN

LOCATIE
BLAUWE HOF
Blauwe hof 4012
6602 WX  Wijchen
024-642 0697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LOCATIE 
HEILIGE STOEL
Heilige Stoel 3925 
6601 WH  Wijchen
024-641 4622
info@fysiofitwijchen.nl